Za dodatne informacije nas lahko pokličete na
070 795 868

Za vas smo dosegljivi vsak

delovnik med 09:00 in 16:00 uro.

ENKRATNA PRILOŽNOST, KI JE NE SMETE ZAMUDITI! Ekskluzivno ponujamo NEVERJETNI 85% popust na PRIZNANE VRHUNSKE VZMETNICE, izdelane iz povsem naravnih materialov (kokosova vlakna). Kar 30 let GARANCIJE, IZDELANO V EU! Višina vzmetnice je kar 24 cm, širina 200 cm in dolžina 200 cm. VZMETNICA JE OBOJESTRANSKA (SREDNJA trdota H3 na eni in TRDA H4 na drugi strani)!

Zagotovite si udobno spanje na vzmetnicah, ki so še posebaj primerne za alergike in astmatike!

Vrednost
2045.00
Popust
85%
Prihranek
1746

Akcijska cena znaša samo

299.00

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na

070 795 868

Ena oseba lahko unovči neomejeno število kuponov.

Kupone lahko kupite kot darilo.

Naročilo oddate pri rezervaciji kupona.

Za dodatne informacije pišite na info@kuponlandia.com in vaše sporočilo bo posredovano ponudniku!

Poštnina znaša 10,00€ in se obračuna ob rezervaciji kupona (ne glede na število rezerviranih kuponov, je poštnina enaka). 

Naročeno prejmete po pošti v roku 12-20 delovnih dni do razprodaje zaloge. V primeru večjega povpraševanja in naročil 30 delovnih dni. Za dodatne informacije o izdelku lahko kontaktirate ponudnika na telefonsko številko : 031 054 034 .


Lorem ipsum dolor sit amet, ipsum libris similique mea ei. Ei quidam integre vis. Ei sea docendi suavitate, velit nullam malorum in pri.

Kliknite tukaj za varno prijavo v aplikacijo z vašim Gmail računom


Ste vedeli, da strokovnjaki priporočajo menjavo ležišča na vsakih 7 let?

Razlog tiči v pršicah, ki se nahajajo v naših vzmetnicah, in se hranijo z našo odmrlo kožo. Kdaj ste nazadnje menjali vzmetnico na domačem ležišču, ali pa celo tiste, na vašem vikendu? NAPOČIL JE IDEALNI TRENUTEK ZA MENJAVO VAŠEGA LEŽIŠČA, BREZ KOMPROMISOV MED KVALITETO IN CENO! PONUJAMO VAM VRHUNSKE vzmetnice po smešno nizki ceni, kot je zagotovo še niste videli!  

Vzmetnica je bila izdelana iz najkakovostnejših materialov pri uporabi najnovejših tehnologij. Osnovo izdelka predstavlja preverjeno in izjemno cenjeno vzmetenje, izdelano iz neodvisnih žepkastih vzmeti, ki deli vzmetnico na 9 con. V njenem središču se skriva izjemno vzdržljiva, dvojno kaljena žica, izdelana s tehnologijo NanoHARD. Naravna kokosova vlakna, ki se med seboj povežejo v postopku izdelave, tvorijo trdno zračno ploščo, katere funkcija je zlasti ojačanje vzmetnice. Ob enem vlakna predstavljajo tudi odlično oviro za plesen in pršice.

V kompletu boste skupaj z vzmetnico prejeli tudi prevleko Premium s triplastno membransko zgradbo. Prevleka je izjemno vzdržljiva in zračna ter predstavlja idealno rešitev za vsakogar!

Korak pred drugimi.

Prva vzmetnica pri kateri je uporabljen inovativen sistem lepljenja HotMelt. Omenjena tehnologija že desetletje prekaša običajne lepljive premaze in lepila na vodni osnovi. HotMelt je za razliko od klasičnih sistemov lepljenja povsem brez vonja, saj so pri njem izločene vse hlapljive snovi, ki nastanejo v postopku izdelave.

Komu je namenjena ta vzmetnica?

Vsakomur, ki želi svojemu telesu privoščiti dober počitek in se udobno naspati. Zapomnite si, da je od dobro prespane noči odvisna uspešnost novega dne!

Sestava:

Prevleka Premium
‒ antialergena z membransko zgradbo in podaljšanim obdobjem obrabe površine. S prevleko sta vedno zagotovljena svežina in najvišji nivo higiene, saj jo lahko snamete in operete.

Pocket NanoHARD ‒ vzmetnica je razdeljena na 9 con trdote. Sestavljena je iz inovativnih žepkaste vzmeti, ki so nameščene vsaka v svojem ovoju, narejenem iz izredno elastičnega materiala. V vzmetnici se nahaja več kot 289 vzmeti/m2, ki so bile izdelane s tehnologijo dvojnega kaljenja, kar zagotavlja 30-letno življenjsko dobo vzmetnice.

Del vzmetnice iz kokosa ‒ s svojimi lastnostmi učinkovito preprečuje nastanek plesni in alergij, udobje spanca zagotavlja z ustreznim kroženjem zraka, poleg tega pa še zvišuje vzdržljivost vzmetnice. 

Zračno vlakno ‒ sintetično izdelan material z videzom puha predstavlja oviro za plesen in pršice ter zagotavlja odlično prezračevanje vzmetnice.

Poliuretanska pena s povečano gostoto tvori stranski in sprednji del vzmetnice ter zagotavlja trdne in trajne robove.

Klobučevina zvišuje vzdržljivost vzmetnice in ločuje vzmetenje od penastega vložka. 

Pri izbiri vzmetnice, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam, je treba upoštevati nekaj pravil:

1. Dimenzije

Da boste izbrali najustreznejšo velikost vaše vzmetnice, prištejte k svoji telesni višini 20 centimetrov in dobili boste dolžino vzmetnice, ki je idealne velikosti za vas. Povprečna oseba za udoben spanec potrebuje najmanj 70 centimetrov široko površino. Za še večje udobje stranke običajno izberejo vzmetnico z večjimi dimenzijami. Tipična enojna vzmetnica meri v širino 90 centimetrov, medtem ko meri dvojna 160 centimetrov.

2. Trdota

Ne pozabimo, da so pri izbiri trdote ležišča ključne potrebe vašega telesa. Običajno je posamezniku priporočena trdota vzmetnice, glede na telesno težo in položaj spanja.

Če se telo preveč pogrezne v vzmetnico, hrbtenica zavzame nenaraven položaj, kar vodi v stisnjena vretenca in draženje mišično-skeletnega sistema. Vsaka sprememba položaja terja napor, mišice se ne morejo sprostiti, saj celoten čas v napetem stanju zagotavljajo ustrezno podporo hrbtenice. Posledično se zbudimo z bolečinami v hrbtu, utrujeni in se s težavo zravnamo.

Krvne žile se stisnejo na mestih štrlečih kosti – ramena, kolki. Posledično imamo težave z drevenenjem okončin in pogostim spreminjanjem položaja med spanjem. Običajno je prisotna tudi bolečina, povezana s slabo prekrvavitvijo in stisnjenim tkivom, ki se obdaja te občutljiva mesta. Mišice so pri ohranjanju hrbtenice v ustreznem položaju stalno napete, namesto da bi počivale in se sprostile. Ko se zjutraj prebudimo, imamo posledično težave pri pretegovanju telesa, saj so mišice napete in hrbtenica otrdela. Zbujamo se utrujeni, pogosto pa nas spremlja tudi t. i. občutek »polomljenosti«.

Za tiste, ki spite na hrbtu – boki se morajo v vzmetnico ugrezniti tako, da bo hrbtenica ostala v naravnem položaju, ki spominja na črko »S«,  oz. položaju t. i.  lordoze ‒ ukrivljenost hrbtenice proti trebuhu. Fiziološka lordoza je pri človeku prisotna na vratnem in ledvenem predelu hrbtenice. Za tiste, ki spite na boku – boki in ramena se morajo v vzmetnico ugrezniti tako, da obkostno tkivo ne bo stisnjeno in bo hrbtenica tvorila ravno linijo. Pri tem se bo hrbtenica nahajala v udobnem položaju, okončine pa ne bodo odrevenele.

Zelo mehka vzmetnica je namenjena osebam s telesno težo pod 40 kg. V njej je nameščena pena z majhno gostoto, zaradi katere je vzmetnica elastična in mehka ter hkrati zagotavlja ustrezno podporo hrbtenice. Primerna je za osebe, ki rade spijo na mehki površini ali imajo rahle poškodbe.

Mehka vzmetnica je namenjena osebam s telesno težo 40‒60 kg in osebe, ki želijo spati na zmerno trdi površini.  Vzmetnica je zelo elastična, idealno se prilagodi obliki telesa uporabnika in ohranja hrbtenico v ustreznem položaju.

Srednje trda vzmetnica je namenjena osebam s telesno težo 60‒100 kg in osebam, ki želijo spati na trši površini. Vzmetnica zagotavlja ustrezen položaj telesa med spanjem in udoben počitek.

Trda vzmetnica je namenjena osebam s telesno težo nad 100 kg in osebam, ki želijo spati na zelo trdi površini. Vzmetnica zagotavlja ustrezen položaj telesa med spanjem in udoben počitek.

3. Starost

Tudi starost je ena izmed dejavnikov, ki vplivajo na izbiro trdote vzmetnice. Dejavnik je pomemben zlasti pri starejših osebah. Starostniki, za razliko od mlajših oseb, običajno raje spijo na nekoliko mehkejših vzmetnicah. Razlog za omenjeno lahko najdemo v boleznih ožilja, ki se pogosteje pojavijo v starejši dobi življenja, precej trda vzmetnica pa lahko njihov nastanek še pospeši. V primerih, ko mora oseba dlje časa ostati v postelji, se odlično obnesejo termoplastične vzmetnice, ki uspešno preprečujejo možnosti nastanka preležanin.

4. Za alergike

Lateks in kokos sta materiala, ki sta še posebno primerna za alergike. Gre namreč za ekološke materiale, ki ne absorbirajo prahu. Prav tako se na njihovi površini ne razvijajo škodljivi organizmi, zato izjemno dolgo ohranjajo svežino.

5. Bolezni hrbtenice

Pri boleznih hrbtenice je treba posebno pozornost posvetiti 7‒9 conam trdote v ležišču, ki odlično podpirajo hrbtenico. Vzmetnica zato ni niti pretrda niti premehka.Ups! Ponudba trenutno ni aktivna.

Ponudba se aktivira večkrat ob naključnih urah
in tako vsem Premium+ uporabnikom zagotavlja
enake možnosti nakupa kupona.

Za nakup ponudbe je potreben aktiven Premium+
uporabniški račun. Medtem ko čakate aktivacijo
vašega Premium+ uporabniškega računa si že
lahko zagotovite vse ostale redne ponudbe po
Premium cenah.

Vaš Premium+ uporabniški račun bo aktiven
, ponudba ki jo želite rezervirati je na voljo do

Spoštovani,

ponudba so začasno razprodana.

Medtem si oglejte še
ostale ponudbe, ki smo jih za vas Premium člane
še dodatno znižali.

Pozdravljeni,

prosimo počakajte na aktivacijo vašega Premium članstva.