Za dodatne informacije oz.
naročilo nas lahko pokličete na
040 712 172

Genialno črno masko proti mozoljem in ogrcem – svetovni hit po nepremagljivi ceni! 

Nora cena - samo 9.90€, omejene količine, pohitite!

od 9.90€

Črna piling maska - najboljša rešitev proti ogrcem

9.90€
100% varen nakup! Nakup brez tveganja! Vso tveganje pri nakupu prek spleta smo pri Kuponlandia.com prevzeli na svoja ramena! V primeru, da s kupljenim izddelkom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 21 dni od nakupa.

A se tudi vam zdi, da v borbi ogrci : vi zmagujejo ogrci? Poskušate s pilingi, kremami, stiskanjem, prehrano, a niiič ne pomaga! Ogrci so vedno nazaj, vam pa gre na jok … Poznamo to zgodbo! Ravno zato smo za vas poiskali svetovno znano črno masko, ki ste jo zagotovo že videli nekje na spletu. Razlog, da cel svet govori o njej, je zelo jasen: deluje! Zares deluje! Črna piling maska z aktivnim ogljem brezkompromisno opravi z ogrci, saj odpre pore, se zalepi na vso tisto nesnago v porah in jo potegne ven. 


Magično čista, gladka koža že po prvi uporabi


Uporaba maske je popolnoma enostavna – nanesite jo na čist obraz in nežno odstranite čez 15–25 minut. Skupaj z masko boste odstranili tudi ogrce in odmrle kožne celice, zato bo vaša koža končno zadihala in zgledala kot prerojenaNaročilo oddate pri rezervaciji izdelka.

Za dodatne informacije pišite na info@kuponlandia.com in vaše sporočilo bo posredovano ponudniku!

Poštnina znaša 2,95 € in se obračuna ob rezervaciji izdelkov (ne glede na število rezerviranih izdelkov, je poštnina enaka). 

Naročeno prejmete po pošti v 3 dneh od oddaje naročila. V primeru večjega povpraševanja se lahko rok dobave podaljša na 21 delovnih dni.

Čestitamo! Pametna odločitev. S tem nakupom boste prihranili 000.00€
SKUPAJ00.00€ NAPREJ

Za dodatne informacije oz. naročilo nas pokličite na 040 712 172 oz. nam pišite na info@kuponlandia.com. Pomoč je trenutno DOSEGLJIVA