Za dodatne informacije oz.
naročilo nas lahko pokličete na
040 712 172

Super cena za rezžični polnilnik telefonov: recite adijo okornim kablom in se pridružite modernemu svetu!

Samsung in Apple uporabniki, nujno poglejte in pohitite z naročilom: tako nizke cene ni nikjer!

od 9.90€

Brezžični polnilec za telefon

9.90€
100% varen nakup! Nakup brez tveganja! Vso tveganje pri nakupu prek spleta smo pri Kuponlandia.com prevzeli na svoja ramena! V primeru, da s kupljenim izddelkom niste popolnoma zadovoljni, ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 21 dni od nakupa.

Kolikokrat na dan iščete kabel za polnjenje telefona? Dvakrat, trikrat? In vsakič znova iščete tisto majhno odprtino na telefonu, da priklopite telefon na elektriko ¬– a ni to prava nočna mora? Čas je, da se pridružite naprednim uporabnikom tehnologije, ki so že pozabili, kaj je to kabel za polnjenje telefona. 


Spoznajte brezžično polnilno postajo Fantasy Q, ki omogoča polnjenje brez kabla: telefon samo položite na postajo in baterija se začne polniti. Ko je telefon poln, ga samo vzamete s postaje. če ga potrebujete prej, vam ni treba izklopiti kabla. Pametno in zelo priročno! 


Lastnosti:


  • kompatibilna z vsemi telefoni, ki omogočajo NFC polnjenje,
  • izdelana iz visokokakovostne PET plastike izredno lahka in tanka zasnova, primerna za prenašanje,
  • omogoča brezžično polnjenje mobilnega telefona,- Micro USB priklop za povezavo v električno omrežje,
  • ne potrebuje programske opreme,
  • INPUT: 5V/2 A,
  • OUTPUT: 5V/1,5 A,
  • USB polnilni adapter za priklop v električno omrežje ni priložen.


Ponudba vsebuje: 1x brezžični polnilnik Fantasy Q za enostavno polnjenje pametnih telefonov Samsung (Galaxy: S6, S6 Edge, S7, S7 edge, S8, S9, Note 5, Note 6) ali Apple (iPhone: 5, 5S, 6, 6S, 6 plus, 7, 8, 8 plus in X; če se vaš telefon nahaja na napisanem seznamu modelov Apple, potem boste poleg brezžičnega polnilnika potrebovali tudi adapter, ki ga boste prejeli poleg QI polnilne postaje) .

V OPOMBE NAVEDITE MODEL TELEFONA!


Naročilo oddate pri rezervaciji izdelka.

Za dodatne informacije pišite na info@kuponlandia.com in vaše sporočilo bo posredovano ponudniku!

Poštnina znaša 2,95 € in se obračuna ob rezervaciji izdelkov (ne glede na število rezerviranih izdelkov, je poštnina enaka). 

Naročeno prejmete po pošti v 3 dneh od oddaje naročila. V primeru večjega povpraševanja se lahko rok dobave podaljša na 21 delovnih dni.

Čestitamo! Pametna odločitev. S tem nakupom boste prihranili 000.00€
SKUPAJ00.00€ NAPREJ

Za dodatne informacije oz. naročilo nas pokličite na 040 712 172 oz. nam pišite na info@kuponlandia.com. Pomoč je trenutno DOSEGLJIVA